Lån penge til ferien

Skal du bruge lidt ekstra penge? Her har du mulighed for at låne penge på en fornuftig måde – det er både nemt, hurtigt og sikkert.

Vi anbefaler følgende låneudbydere
Vi har håndplukket de 5 mest brugte låneudbydere fra det danske lånemarked. Rejsenets låneside bliver opdateret regelmæssigt med nye låneudbydere, vilkår og information. Det er gratis at søge, og der er åbent 24/7 året rundt.


Lån penge helt uden besvær med L´easy

Med L’EASY Minilån kan du låne op til 10.000 kr. og bruge dem til lige det du ønsker! Du får hurtigt svar på din ansøgning. Hurtig afbetaling – 12, 24 eller 36 mdr. Du bestemmer selv hvor længe du vil afdrage og lånet kan altid indfries uden gebyrer.
– SØG LÅN HER

Lån op til 100.000 med D:E:R privatlån
Med PrivatLån Plus får du et lån, der indretter sig efter dig. Du har mulighed for at sætte dine afdrag op i en periode – og du kan indfri lånet, hvis din økonomi giver plads til det. Det koster ikke ekstra. Du bestemmer også selv, hvad du bruger pengene til.
– SØG LÅN HER

SANTANDER – lån op til 350.000 kroner
Få et Acceptcard – penge når det passer dig – Underskriv med NemID.
– SØG LÅN HER

VIVUS.DK – Online kviklån – første lån gratis
Vivus.dk udbyder hurtige, enkle og omkostningseffektive lån til danskerne. Du får pengene overført direkte på din konto, og der kræves ingen sikkerhed eller udfyldelse af besværlige dokumenter.
– SØG LÅN HER

LENDON – Første lån gratis.
Hos Lendon kan du låne op til 4.000 kr. GRATIS og uden skjulte gebyrer.
– SØG LÅN HER

Rejsnet.dk ønsker god ferie.