Er flyet forsinket – Få kompensation

Er flyet forsinket – Få kompensation op til 4.500 kr.

Var du klar over at 45% af de berørte flypassager, aldrig henter den kompensation, de er berettiget til – Selvom kompensationen kan hentes 3 år tilbage. Mere end 1 milliard kroner ligger og venter på at blive udbetalt i kompensation.

Loven om flypassagerenes rettigheder kan være meget forvirrende. Til tider virker den selvmodsigende. Det er derfor, at det kan være så svært at forstå, hvornår du er berettiget, og hvad du er berettiget til. I tilføjelse hertil har flyselskaberne tendens til at holde dine rettigheder hemmelige for dig – selvom de juridisk er forpligtet til at informere dig.

Få kvalificeret hjælp
AirHelp, som er startet af de to danskere Nicolas Michaelsen og Henrik Zillmer, har sat missionen om at hjælpe flypassagerer med at få deres retfulde kompensation – og slippe for det besværlige papirarbejde og dyre advokater. De har siden 2013 hjulpet over 70.000 passagerer med at få deres kompensation, og hjælper nu passagerer i 17 lande.

Hvad har du ret til 
Kompensationen for forsinkede, aflyste og over-bookede flyvninger ligger mellem 930 kr. og 4.470 kr. pr. passager. Beløbet varierer alt efter afstanden på din flyvning samt længden af forsinkelsen ved ankomst til din slutdestination.

Hvis du skal vente i flere timer har du ret til kundeplejen, som bør inkludere:
– Forfriskninger
– Mad
– Indkvartering (hvis ombooket til den følgende dag)
– Transport til din indkvartering
– Telefonopkald

Hvad kan du gøre
1. Kig din email-indbakke igennem for flybilletter fra de sidste 3 år
2. Gå ind på airhelp
3. Få svar med det samme, om du har ret til kompensation.

Start her – Måske venter der en kompensation til dig.


Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *